ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Το 1945 μια γλυκιά ιστορία ξεκινά στην περιοχή της Ν.Ιωνίας από τον παππού Ευάγγελο Αγιακλόγλου και τις πολίτικες ρίζες του. Ένας Μικρασιάτης που φτάνει στην πρωτεύουσα με προίκα τις παραδοσιακές πολίτικες συνταγές. Αρωματικό τσουρέκι, γλυκά του κουταλιού, γαλακτομπούρεκο και τραγανό φύλλο μπακλαβά. Σημείο εκκίνησης, το πρώτο ζαχαροπλαστείο επί της οδού Μεσολογγίου. Πίσω όμως από αυτόν το μερακλή Μικρασιάτη κρύβεται η γυναίκα του. Το όνομα του ζαχαροπλαστείου οφείλεται στην προσφώνηση του παππού στη σύζυγο του και αποτελεί όπως λέγεται το δώρο γάμου του σε εκείνη!
Αυτή η ιστορία αγάπης ίσως είναι η αιτία για την μακρόχρονη πορεία των ζαχαροπλαστείων “τα Γιούλια”…

Το 1960 ανακαινίζεται το πρώτο μας κατάστημα μας επί της οδού Μεσολογγίου. Είναι η στιγμή για τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος “τα Γιούλια”.  Στο φωτογραφικό μας υλικό θα δείτε ντοκουμέντα από την ημέρα εγκαινίων και όλο αυτό τον κόσμο που από τότε παρεμένει πιστός δίπλα μας!

Το 1974 φτάνει η στιγμή για την πρώτη μας επέκταση στο 2ο κατάστημα των ζαχαροπλαστείων “τα Γιούλια”. Το κατάστημα μας επί της οδού Αναγεννήσεως εγκαινιάζεται και διπλασιάζουμε τη χαρά μας για να σας εξυπηρετούμε. Στο κτίριο θα μεταφερθεί αρχικά το εργαστήριο μας και στη συνέχεια θα δημιουργηθεί και παράρτημα πώλησης.

Το 2014 γίνεται ένα βήμα για τα ζαχαροπλαστεία μας, για το οποίο η οικόγενεια από “τα Γιούλια” παραμένει υπερήφανη. Το νέο μας “γλυκό σπίτι” στην οδό Αλ.Παναγούλη είναι πραγματικότητα. Στις 14 Νοεμβρίου αρχίζει να λειτουργεί το κατάστημα πώλησης των γλυκών μας και το διόροφο εργαστήριο με τον πλήρως επαγγελματικό και σύγχρονο εξοπλισμό ζαχαροπλαστικής. Μας δείχνετε την αγάπη σας για το νέο μας βήμα με την καθημερινή σας προτίμηση!

Μέχρι σήμερα διατηρούμε τα μυστικά γεύσης που μοιράστηκε μαζί μας ο εμπνευστής αυτής της γλυκιάς ιστορίας και προσπαθούμε από γενιά σε γενιά να βελτιωνόμαστε. Εξελισσόμαστε για να σας εξυπηρετούμε καλύτερα κάθε μέρα.

Ακόλουθοι της προτίμησης και της εμπιστοσύνης σας!