“ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ” ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
“ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ” ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
Τα Γιούλια

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο γλυκιά περίοδος του χρόνου!

Και εμείς της προσθέτουμε περισσότερη γλύκα, γεμίζοντας κάθε χρονιά τα γιορτινά σας τραπέζια με τα πιο λαχταριστά γλυκά μας.
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια και πολλά ακόμα αγαπημένα γλυκά δική μας παραγωγής, χαρίζουν το άρωμα και τη γεύση τους στις γιορτινές μας μέρες!
Αυτή τη χρονιά, αποφασίσαμε να στηρίξουμε το σκοπό του “Make-A-Wish®” (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος”, συνεισφέροντας στο να γίνουν λίγο πιο όμορφες οι γιορτινές μέρες παιδιών που το έχουν πραγματική ανάγκη.
Το “Make-A-Wish® Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό του να εκπληρώνει ευχές μικρών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, μεταμορφώνοντας τις ζωές τους και χαρίζοντας ελπίδα!

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου, φορέσαμε τα γιορτινά μας και στολίσαμε για καλό σκοπό, με τη βοήθειά σας!
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας στην οδό Αλ.Παναγούλη 74, γέμισε με τα αστέρια του “Make-A-Wish®” (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος”, συνοδευόμενα με τις πιο γλυκές ευχές σας για ένα έτος γεμάτο αγάπη, υγεία και χαμόγελα, αλλά και φυσικά με την πιο σημαντική ευχή: να εκπληρωθούν οι ευχές αυτών των παιδιών.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στο σκοπό αυτό, καθώς αγοράζοντας ένα αστέρι, προσφέρατε χαρά σε αυτά τα παιδιά για να συνεχίζουν να ελπίζουν και να χαμογελάνε!

 

Μάθετε περισσότερα για το έργο της “Make-A-Wish® Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος”, αλλά και το πώς μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς στην ιστοσελίδα τους (https://makeawish.gr/).