Βασιλόπιτα 2023 Από τα Γιούλια
Βασιλόπιτα από τα Γιούλια!
Τα Γιούλια

Βασιλόπιτα 2023 – Κοπή Πίτας

 

Έχει έρθει η εποχή που όλοι περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός της χρονιάς, που θα βρει το φλουρί στη βασιλόπιτα.

Για εμάς όμως ακόμα πιο σημαντικό από το πολυπόθητο φλουρί είναι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και χορτάτοι, γι αυτό και έχουμε ετοιμάσει για εσάς την πιο νόστιμη Βασιλόπιτα για το γιορτινό σας τραπέζι. Διαφορετικές εκδοχές για διαφορετικά γούστα, όλες όμως φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη, από εμάς για εσάς κι αυτούς που αγαπάτε!

 

Βασιλόπιτα Πολίτικη
Η μυστική παραδοσιακή συνταγή του παππού Βαγγέλη από την Πόλη και οι ποιοτικές πρώτες ύλες χαρίζουν στα τσουρέκια από τα Γιούλια τη χαρακτηριστική τους γεύση. Με μαστιχωτή υφή και άρωμα από μαχλέπι που δίνει αέρα παράδοσης σε ένα συνδυασμό που μοσχοβολά γιορτινή διάθεση!

Βασιλόπιτα κέικ
Λαχταριστά κι αφράτα κέικ με ξύσμα πορτοκαλιού, καρύδι, κανέλα και μοσχοκάρυδο να κάνουν κάθε δαγκωνιά μία απολαυστική εμπειρία. Με διαφορετικές εκδοχές για να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο. Επικάλυψη μαύρης ή λευκής σοκολάτας για επιπλέον δόσεις απόλαυσης, που ξυπνά αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.

Βασιλόπιτες για εκδηλώσεις
Ξεκινήστε τη νέα χρονιά όπως πρέπει, με μία μεγάλη εκδήλωση με φίλους, χωρίς να ανησυχείτε για τις προετοιμασίες! Δεχόμαστε παραγγελίες για τη δική σας Κοπή Πίτας, για την οικογένεια σας, την εργασία σας ή κάποιο σύλλογο που είστε μέλος. Εσείς βάλτε την καλή σας διάθεση κι εμείς θα υποστηρίξουμε την εκδήλωσή σας με τις υπηρεσίες catering που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και θα σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μία υπέροχη εκδήλωση!