Πάσχα με γλυκά
Πάσχα με γλυκά #apoTaGioulia
Πάσχα χωρίς Τα Γιούλια, δε γίνεται! Και αυτό το Πάσχα δημιουργούμε για εσάς τα αγαπημένα σας γλυκά, φτιαγμένα πάντα από αγνά υλικά, ακολουθώντας την παράδοση μας. Υπόσχεσή μας, να συνοδεύσουν τα τραπέζια σας και αυτό το Πάσχα!

Με μια επίσκεψη στα ζαχαροπλαστεία μας μπορείτε να προμηθευτείτε το αγαπημένο σας τσουρέκι, τα κουλουράκια μας και τα πολυπόθητα σοκολατένια Πασχαλινά αυγά που λαχταρούν μικροί και μεγάλοι. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε όμορφα μικρά δώρα και την λαμπάδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Πάσχα με γλυκά #apoTaGioulia
Πασχαλινό τσουρέκι & κουλουράκια
Δώστε στους φίλους ή τους συγγενείς σας ένα κέρασμα που σίγουρα θα μιλάνε γι’ αυτό. Εάν πάλι θέλετε το κέρασμα για εσάς τους ίδιους, κανένα πρόβλημα! Το Πασχαλινό τσουρέκι μας είναι τόσο γευστικό που σίγουρα δε θα μείνει κανείς στην πρώτη μπουκιά.

Και αν σας έχει λείψει η σπιτική γεύση και μυρωδιά από τα Πασχαλινά κουλουράκια, έχουμε φροντίσει και γι’ αυτό. Απολαύστε τα παραδοσιακά μας κουλουράκια, και αφεθείτε σε ένα ταξίδι νοσταλγίας που θα σας θυμίσει τα κουλουράκια της μαμάς.
Πάσχα με γλυκά #apoTaGioulia
Σοκολατένια Πασχαλινά Αυγά
Τα πλέον αγαπημένα σας! Χειροποίητα, φτιαγμένα από την αυθεντική σοκολάτα μας, που αγαπάτε να απολαμβάνετε στα γλυκά μας και με ένα εντυπωσιακό περιτύλιγμα για να κάνουν την καλύτερη εντύπωση. Τα Σοκολατένια μας Πασχαλινά αυγά κυκλοφορούν σε τρία μεγέθη, μικρό – μεσαίο και μεγάλο, έτοιμα να σας εκπλήξουν.

Και μη ξεχνάτε τον Πασχαλινό Διαγωνισμό μας: Με την αγορά του σοκολατένιου αυγού σας, μπορεί να είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα έχουν αγοράσει το Τυχερό Αυγό! Οι τυχεροί που θα έχουν προμηθευτεί το Τυχερό Αυγό, θα κερδίσουν δωροεπιταγή 50€ για τις αγορές τους από τα ζαχαροπλαστεία μας.
Διανομή
Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:30-20:00.
Σάββατο, 08:00 - 14:00
Τηλ: +30 210 27 91 538