Το περιοδικό “Παντρεύομαι” έχει γλυκιά γεύση από τα Γιούλια
Το περιοδικό “Παντρεύομαι” έχει γλυκιά γεύση από τα Γιούλια
Τα Γιούλια
Ο γάμος είναι μία από τις πιο μοναδικές στιγμές της ζωής μας, με κάθε λεπτομέρεια να είναι μελετημένη ώστε να αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα του νέου ζευγαριού. Κάντε την ημέρα αξέχαστη, αφήνοντας την πιο γλυκιά γεύση στον εαυτό σας και στους καλεσμένους σας με μία γαμήλια τούρτα από τα Γιούλια. Ιδέες στο νέο τεύχος του περιοδικού “Παντρεύομαι”.

Το χειμερινό τεύχος του περιοδικού “Παντρεύομαι”, φιλοξενεί τα Γιούλια με μερικές από τις καλύτερες ιδέες για γαμήλιες τούρτες, κεράσματα και γαστριμαργικές λιχουδιές γαμήλιων δεξιώσεων. Κατάλευκες χιονούλες και μπεζέδες, χρωματιστά μακαρόν και ατομικά γλυκάκια που σας ταιριάζουν ώστε να πλαισιώσουν το μπουφέ με μία γλυκιά νότα. Μια φαντασμαγορική τούρτα βέβαια και η από κοινού δοκιμή της από το ζευγάρι θα σηματοδοτήσει την έναρξη της κοινής τους ζωής με τον πιο συμβολικά γλυκό τρόπο.

Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό θα βρείτε πρακτικά tips για την επιλογή της κατάλληλης για εσάς τούρτας, καθώς και συμβουλές για το πώς να κάνετε την ιδιαίτερη αυτή μέρα την πιο χαρούμενη της ζωής σας.

Με παράδοση από το 1945, βρισκόμαστε δίπλα σας με γλυκίσματα με άρωμα από την Πόλη, κοσμοπολίτικα γλυκά και ποιοτικές επιλογές, αντάξιες να συνοδεύουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα σας συμβουλεύσει καθόλη τη διαδικασία ώστε να επιλέξετε την ιδανική γαμήλια τούρτα, μοναδικά κεράσματα και επιλογές για τη γαμήλια δεξίωση!