Καρότσι παγωτού από “Τα Γιούλια” για να ευχαριστήσετε μικρούς & μεγάλους
Καρότσι παγωτού από “Τα Γιούλια” για να ευχαριστήσετε μικρούς & μεγάλους
Τα Γιούλια

Το καρότσι παγωτού είναι ο πιο όμορφος τρόπος να πρωτοτυπήσετε στην εκδήλωση την οποία διοργανώνετε εκπλήσσοντας θετικά μικρούς και μεγάλους. Είτε πρόκειται για γάμο, βάφτιση ή οποιοδήποτε άλλη εκδήλωση, η ευχαρίστηση των καλεσμένων σας είναι πάντα μία ευθύνη που σας γεμίζει με άγχος.

Εμείς στα ζαχαροπλαστεία “Τα Γιούλια” θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε γλυκιά στιγμή της ζωής σας! Για αυτό και εγγυόμαστε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης για εσάς και τους καλεσμένους σας σε κάθε γιορτή ή εκδήλωση, με όπλο τις γλυκές και αλμυρές λιχουδιές μας αλλά και την εμπειρία μας σε υπηρεσίες catering.

Vintage Καροτσάκι Παγωτού

Με βάση την ικανοποίηση των προσδοκιών σας σε εμάς θα βρείτε το ειδικά κατασκευασμένο καρότσι παγωτού μας ώστε να προσθέσετε μια διαφορετική πινελιά που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των καλεσμένων σας. Θα δώσει στην εκδήλωση σας έναν ρετρό χαρακτήρα θυμίζοντας τις αθώες εποχές που οι παγωτατζήδες γύρναγαν από σπίτι σε σπίτι για να πουλήσουν το παγωτό τους. Μια εμπειρία που θα κερδίσει τις εντυπώσεις ανεξαρτήτως εποχής.

Το δροσερό, αθώο επιδόρπιο που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε σε πληθώρα γεύσεων, που παράγεται στα εργαστήριά μας από τα καλύτερα υλικά με κομμάτια σοκολάτας, μπισκότου, μπουκιές από αρωματικό τσουρέκι, γλυκά του κουταλιού και φρέσκα φρούτα σε συνδυασμό με χειροποίητες κρέμες που τα τυλίγουν τρυφερά μπαίνει στο καρότσι παγωτού και σας υπόσχεται πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Φυσικά οι προτάσεις μας δεν σταματούν εκεί. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συζητήσουμε και να προτείνουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την όμορφη μέρα που θέλετε να διοργανώσετε.

Στα Γιούλια θα βρείτε έναν πολύ καλό σύμμαχο στη δημιουργία αυτού που έχετε ονειρευτεί. Κάθε γιορτή ή εκδήλωση είναι για εσάς μοναδική, είναι όμως και για εμάς.