ΣΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΣΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ, Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Τα Γιούλια

Είναι πάντα όμορφο το αίσθημα της επιβράβευσης. Ειδικά αν η επιβράβευση έρχεται για μια δουλειά την οποία “χτίζεις” εδώ και πολλές δεκαετίες με αγάπη και μεράκι. Από το 1945 που ο παππούς, Βαγγέλης Αγιακλόγλου, έφτιαξε “τα Γιούλια” είχε στο μυαλό του να προσφέρει τους πιο γλυκούς πειρασμούς της Πόλης & της Μικρασίας, σε μια γειτονιά που όλα ήταν -και είναι- προσφυγιά.

Η αγάπη του αυτή για γλυκά και η αφοσίωση του στην πιστή μεταφορά γεύσεων της Ανατολής στην Νέα Ιωνία πέρασε από γενιά σε γενιά και κατέληξε στο σήμερα. Σε εμάς που δεν βλέπουμε “τα Γιούλια” σαν μια απλή δουλειά. Έχουμε μεγαλώσει μέσα σε αυτά, έχουμε αναμνήσεις και ιστορίες που μας δένουν προσωπικά μαζί τους.

Είμαστε λοιπόν πολλοί περήφανοι επειδή η γνωστή δημοσιογράφος & διάσημη food blogger, Κική Τριανταφύλλη πρόσφατα μας συμπεριέλαβε στις επιλογές της για το καλύτερο τσουρέκι στην Αθήνα. Στο τσουρέκι μας ξεχώρισε τη λεπτή υφή και ανέφερε τις βανιλάτες νότες στη μύτη και στο στόμα που κοντράρονται με αυτές του φρέσκου βουτύρου. Θα θέλαμε από αυτό το κείμενο να την ευχαριστήσουμε θερμά για την αναφορά της στο πολίτικο τσουρέκι μας στο protagon.gr. Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς που επιλέγεται “τα Γιούλια” για τις γευστικές σας περιπλανήσεις.

Με την δική σας αγάπη γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι επειδή στα Γιούλια, η πίστη στην γεύση, είναι οικογενειακή υπόθεση.