ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ

Τα σιροπιαστα μας

«ΚΟΛΛΑΣ» ΣΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

Ο ήχος από το ιδανικά σιροπιασμένο, τραγανό φύλλο Βηρυτού όταν σπάει,
αποτελεί τη ναυαρχίδα λατρείας των ανατολίτικων γλυκισμάτων.
Το άρωμα βουτύρου και οι καβουρντισμένοι ξηροί καρποί
είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους.
Επιλέγουμε για τη γέμιση αμύγδαλα, καρύδια ή φιστίκια Αιγίνης
και ολοκληρώνουμε τη γευστική εμπειρία με γλυκό σιρόπι να τα αγκαλιάζει.
Όσο για τους μερακλήδες δημιουργούμε παραλλαγές γέμισης
από πραλίνα σοκολάτας, ινδική καρύδα ή αποξηραμένα φρούτα.

Χαρίστε τους μια νότα δροσιάς συνδυάζοντας τα
με χειροποίητη κρέμα παγωτού βανίλιας ή καϊμάκι.